Nieuwste project

Zuidbroek 2 Cyclone Seperators

Locatie Zuidbroek
The cyclone separators which are designed, engineered and manufactured by PMF will be installed as part of the Zuidbroek 2 project to increase the capacity of existing installation for blending high caloric natural gas with nitrogen to Groningen gas specification making the gas suitable for domestic household use.
 
Lees het hele bericht >>

Wie is PMF?

PMF Industry Group werkt voor diverse opdrachtgevers in de (petro)chemische, olie & gas-, food-, papier en karton- en bio-based industrie alsmede de offshore en de weg- en waterbouw. Daarnaast is PMF actief in de energiesector. PMF ontwerpt en vervaardigt leidingsystemen, drukvaten en hoogwaardige constructies en voert geïntegreerde projecten en onderhoud uit. PMF heeft brede kennis op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en conserveringssystemen. PMF is een flexibele en slagvaardige organisatie en continu in beweging als het gaat om verbeter-processen.

PMF Industry Group heeft vestigingen in Uithuizen, Delfzijl, Emmen, Zuidbroek en Sappemeer.

Meer informatie

Kunstwerk De vier Koninginnen

Locatie: Eemshaven

Dit kunstwerk van Marte Röling, uitgevoerd door PMF, is geplaatst op de rotonde voor de Eemshaven. Het is maar liefst 12 meter hoog en vormt met vier zuilen, elk 7 meter hoog, een soort 'kroon' mede vanwege de gouden bollen op het beeld en de zuilen. Röling verwerkte in de kroon de namen van de vier koninginnen van Nederland (Emma, Wilhelmina, Julianan en Beatrix) die ieder hun 'eigen haven' hebben in het havengebied. Het beeld van cortenstaal werd onthuld bij de opening van de Beatrixhaven.
 
Lees het hele bericht >>

Piushavenbrug

Locatie: Tilburg

In opdracht van de gemeente Tilburg is een nieuwe brug geleverd en gemonteerd.  
 
Lees het hele bericht >>
 

BioMCN

Locatie: Delfzijl

 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?