PMF Industry Group - Verklaring over Covid-19-uitbraak

Terug naar Nieuws
PMF Industry Group - Verklaring over Covid-19-uitbraak

Ons vermogen om zowel flexibel als slagvaardig te zijn, was nooit belangrijker dan in het huidige tijd waarin het COVID-19-virus onze hele samenleving treft. Wij realiseren ons dat het  COVID-19 virus de hele samenleving beïnvloedt waar u en wij als PMF deel van uitmaken. We willen met deze mededeling graag duidelijkheid scheppen over onze maatregelen, zodat we klanten de best mogelijke service kunnen blijven bieden en mee helpen aan het beperken van besmettingen.

PMF heeft een COVID-19-team geïmplementeerd, het team volgt en reageert continu op de situatie, waarbij we vooral de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten  en partners waarborgen. Het team bepaalt het bedrijfsbeleid, coördineert preventiemaatregelen en borgt de continuïteit van de activiteiten.

 

Specifiek betekent dit:

 

  • Er is gecommuniceerd over het moment waarop men naar aanleiding van symptomen thuis blijft en medische hulp in roept.

 

  • We vervangen vergaderingen en besprekingen door telefoon of skype overleg.

 

  • We beperken interacties tussen afdelingen, werkplaatsen en montageteams. De groepen worden tijdens werkzaamheden zo klein mogelijk gemaakt en opgesplitst en pauzeren vindt binnen deze teams met voldoende afstand plaats. Het eventuele risico op besmetting blijft hiermee zo beperkt mogelijk.

 

  • Kantoormedewerkers werken zo veel mogelijk thuis middels de reeds bestaande infrastructuur. Mede om medewerkers de gelegenheid te geven om overdag hun kinderen op te kunnen vangen worden er ploegen gecreëerd waarin men in de middag of avond kan komen werken.

 

  • We beperken externe bezoeken en bezoekers waarbij afwegingen van de noodzaak door de bedrijfsleiding worden gemaakt. Bezoekers worden niet toegelaten zonder voorafgaand overleg met hun contactpersoon en bijbehorende screening en instructie. Zorg er daarom voor dat u contact opneemt met uw vaste contactpersonen binnen PMF voordat u het bedrijf bezoekt voor updates over de huidige situatie en onze specifieke voorzorgsmaatregelen.

  

  • Leveranciers beperken interacties tijdens leveringen. Voor onderaannemers gelden dezelfde maatregelen als voor eigen medewerkers.

 

We werken actief mee aan veilige ondersteuning van klanten waarbij bovenstaande regels leidend zijn. We hopen dat deze situatie zo snel mogelijk normaliseert.

 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij deze informatie uiteraard en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over bovenstaande informatie.

 

Wij zijn er van overtuigd dat we met deze maatregelen in samenwerking met onze klanten en leveranciers de klus veilig kunnen blijven klaren en de continuïteit kunnen waarborgen!

Foto's

 
 

Bekijk ook

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega 

Locatie:

KVGM Coördinator   Als KVGM Coördinator adviseert u de Directie over beleidsmatige-…
 
Lees het hele bericht >>

LYCURGUS WINT VOOR DERDE KEER IN HISTORIE DE BEKER

Locatie:

Wat zijn we trots dat Lycurgus de Nationale beker hebben veroverd!SAMEN kunnen we alles!  …
 
Lees het hele bericht >>

PMF wint Koploper Prijs

Locatie:

De winnaar in 2020 van het Koploperproject voor duurzaam ondernemen is PMF. De Koploperprijs is de '…
 
Lees het hele bericht >>