PMF Mechanical start Koploperproject duurzaam ondernemen

Terug naar Nieuws
PMF Mechanical start Koploperproject  duurzaam ondernemen

Het Koploperproject biedt PMF en 7 andere organisaties in Noord Groningen de kans om doelgericht en proactief duurzaam te ondernemen.

PMF heeft zich ten doel gesteld om toekomstbestendig te ondernemen. In het project worden instrumenten ingezet om de huidige situatie te analyseren en onze uitdagende ambitie waar te maken.

Samen met andere  bedrijven gaat PMF tot en met oktober 2020 samen aan de slag. De grondige en brede doorlichting van PMF op het gebied van milieu effecten van de processen en het ondernemen in het algemeen levert een schat aan informatie op en een vernieuwende kijk op uw organisatie, product- en dienstverlening en de omgeving.

Tijdens het project ontstaat een duurzaamheidsprofiel op basis van ISO 26000. Met de uitkomsten wordt momenteel een praktische duurzaamheidsagenda opgesteld om het maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en praktisch vorm te geven.

 

PMF vindt de investering in dit project meer dan waard. De dynamiek die tijdens het project ontstaat tussen PMF en uw gelijkgestemde ondernemers werkt verrijkend.

 
 

Bekijk ook

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega 

Locatie:

KVGM Coördinator   Als KVGM Coördinator adviseert u de Directie over beleidsmatige-…
 
Lees het hele bericht >>

LYCURGUS WINT VOOR DERDE KEER IN HISTORIE DE BEKER

Locatie:

Wat zijn we trots dat Lycurgus de Nationale beker hebben veroverd!SAMEN kunnen we alles!  …
 
Lees het hele bericht >>

PMF wint Koploper Prijs

Locatie:

De winnaar in 2020 van het Koploperproject voor duurzaam ondernemen is PMF. De Koploperprijs is de '…
 
Lees het hele bericht >>